close

Utilizare & Copyright

Modul de utilizare a acestui site este guvernat de legi, reguli si conditii asa cum se stipuleaza mai jos. Prin emiterea de comenzi, cumpararea sau utilizarea de imagini de pe acest site se presupune ca acceptati termenii de utilizare.

SC CAMERA mm SRL isi asuma angajamentul fata de utilizatori ca informatiile obtinute prin exploatarea acestui site nu vor fi facute publice si nu vor face obiectul niciunei tranzactii de date cu terti.

Modul de utilizare a imaginilor de stock de catre utilizator se va face cu respectarea Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor, sau a legilor similare din tarile de origine ale cumparatorilor.

Agentiile de publicitate, editurile, editorii si designerii individuali pot folosi fotografiile din sectiunea stoc a sitului pentru crearea de grafica sau layouturi destinate unor terti numai folosind imagini insemnate cu watermark. Acestea nu sunt purtatoare de onorariu atat timp cat sunt folosite ca suport de oferta pentru acestia.

Folosirea imaginilor fotografice din sectiunea stock se face numai pe baza unui contract de cesiune a drepturilor de utilizare semnat intre SC CAMERA mm SRL si beneficiar pe baza ofertei generale de pret si a modului de utilizare a fotografiilor.

Nici o imagine, nici o parte a sitului, sau garfica ce apartine sitului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

Toate imaginile, fotografii sau grafica, cat si conceptul acestui site sunt proprietatea SC CAMERA mm SRL.
Copyright
 
 
Mihai Moiceanu - photography
 
 

Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri     


Colectii

Expozitii

Vernisaje

Editorial

Biografie

Romania

Germania

Muntii Alpi

Patagonia

Himalaya

Europa

Cuvinte cheie

FAQ

Comanda ta

Produse

Wallpaper

Conditii de livrare

Cos de cumparaturi

Foto comerciala

Calendare

Tipar

Coperti CD/DVD

Web design

      Membru:

ECO Romania


  Aparitii in presa ComunicateDespre noi
Camera mm - editura si casa de creatie publicitara
GO foto - workshop-uri foto si phototour-uriBrasov, str. Valea Cetatii,
Nr. 33A, Bl A40, Sc. B, Ap. 36
Tel.: 0368/401969
Fax: 0368/401968
Mobil: 0729/961112
E-mail: contact@cameramm.ro
http://www.cameramm.ro
http://www.phototour.ro


Camera mm a fost infiintata in 1997 de fotograful Mihai Moiceanu. Firma ofera servicii complete de creatie publicitara pornind de la produsul de baza: fotografia profesionala. Punem la dispozitia clientilor nostri fotografii artistice si comerciale sau unul dintre urmatoarele produse: tiparituri (calendare, felicitari, company profile, cataloage de produs), printuri de mari dimensiuni (procedeu foto drust-lambda de inalta rezolutie pentru interioare si exterioare) si produse multimedia (cd-uri, site-uri comerciale).

Din 2003 firma devine si editura, sub sigla careia s-au publicat: albumul de fotografie "Un exercitiu de privire: Brasovul vazut de Mihai Moiceanu", cd-ul multimedia "Pleoapa Carpatilor", postere si vederi.

In octombrie 2005, Camera mm organizeaza primul workshop de fotografie. Succesul inregistrat precum si solicitarile ulterioare au condus la permanentizarea acestei activitati. In acest moment este un serviciu unic pe piata din Romania, derulandu-se periodic.

In primavara lui 2006 se relanseaza site-ul www.cameramm.ro sub o forma eleganta si bine structurata, adresandu-se atat persoanelor fizice (iubitorilor de fotografie) cat si firmelor ce doresc achizitionarea unei fotografii. Ne-am dorit un site dinamic care sa se actualizeze permanent si care sa permita vizitatorilor sa isi exprime opiniile.
La sfarsitul anului 2006 Mihai Moiceanu infiinteaza firma GO foto, specializata in organizare de workshop-uri foto si phototour-uri in Romania si in strainatate. Firma ofera iubitorilor de fotografie posibilitatea de a invata sa realizeze fotografii bune sub indrumarea unui profesionist in domeniu.

In 2007, firma lanseara propriul magazin on-line prin intermediul caruia pune la dispozitia iubitorilor de frumos, produsele editate sub sigla noastra precum si posibilitatea de a comanda fotografii inramate.

Anul 2008 vine cu o veste mult asteptata de fotografi. Go foto lanseaza www.phototour.ro, site care contine informatii complete despre workshop-urile si expeditiile foto organizate de Mihai Moiceanu in Romania si strainatate.
Va asteptam sa ne insotiti in workshop-urile sau expeditiile noastre foto si sa descoperiti alaturi de Mihai Moiceanu locuri frumoase, oameni interesanti si sa faceti fotografii bune. Indiferent de zona aleasa, fie ea in Romania sau una mai exotica, va oferim experiente inedite si o atmosfera prielnica fotografiei.

Echipa:

Mihai Moiceanu: fotograf profesionist, conducatorul de grup in cadrul workshopurilor si turelor foto, vicepresedinte AAFR (Asociatia Artistilor Fotografi din Romania). Detine titlul de Excelenta al Federatiei Internationale de Arta Fotografica. Este redactor la www.fotomagazin.ro si editor colaborator la Chip Foto&Video.

Marius Tache (Sica): programare si design web. Asistent foto in cadrul workshopurilor de fotografie. Este responsabil de cum arata site-ul.

Maria Bularca: relatii publice si marketing. Va va raspunde la toate intrebarile legate de organizarea workshopurilor si a turelor foto.

Emilian Chirila (Bebe): editor foto, photoshopeste cat e ziua de lunga.
 
 
 
 Home Facebook Workshop-uri si Phototour-uri Mass-media Contact Link-uri
 Copyright @ 2009 CAMERAmm   Made by Sik